Le-am verificat zilele trecute, sa fiu sigură că toate-s bune cu ele.
Sunt bune. Au, surpinzător, o consistență uleioasă, foarte interesantă.
Le puteți folosi la mancăruri (pentru un adaos fin de gust și miros) sau salate.

Se spală un pic înainte, pentru a îndepărta excesul de sare.
Eu am folosit jumătate de lămâie în salată.

Enjoy!

Cu drag,
Mama lu’ Ana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s